Nieuwsbrief
Uw kennis up-to-date  |  Lees online  |  Afmelden
Week van de RI&E
Nieuwsbericht 13 juni 2017
Voion
Zo houdt u uw RI&E actueel
De Arbowet verplicht organisaties om een RI&E te maken én deze up-to-date te houden. Maar hoe pakt u dit laatste nu handig aan? Hoe vaak is het nodig om de RI&E en het plan van aanpak te actualiseren? Wanneer moet u dit doen en wie moet u daarbij betrekken? In deze week van de RI&E geven wij u enkele handige tips.

Als werkgever bent u verantwoordelijk voor gezond en veilig werk. Uw werknemers mogen niet ziek worden van het werk en u moet ongelukken op de werkvloer voorkomen. Alleen de RI&E uitvoeren is niet voldoende, het is minstens zo belangrijk dat deze altijd up-to-date is. Met deze tips van Raymond Crutzen, arbo- en veiligheidsdeskundige, gaat dat zeker lukken.
Lees verder >>
 
Uw kennis up-to-date
Wilt u meer weten over de RI&E en hoe u de Arboscan-VO optimaal kunt inzetten? Volg dan één van de cursussen in het najaar:
  • Kennismakingscursus Arboscan-VO: u leert hoe u het instrument kunt gebruiken en de RI&E in uw organisatie kunt uitvoeren.
    Datum: 10 oktober  2017. Meer informatie en aanmelden >>
  • Werken met de Arboscan-VO; het actualiseren van uw RI&E: u krijgt tips en wisselt ervaringen uit die u helpen uw RI&E makkelijk up-to-date te houden.
    Datum: 21 september 2017. Meer informatie en aanmelden >>
  • Tweedaagse cursus preventiemedewerker: u leert meer over rol en verantwoordelijkheden, het organiseren van preventietaken en het creëren van draagvlak.
    Data: 16 november 2017 en 16 januari 2018. Meer informatie en aanmelden >>

Incompany?
Wilt u met alle preventiemedewerkers van uw schoolbestuur een goede start maken in het nieuwe schooljaar? Dan is een incompanytraining een goed vertrekpunt. Neem  contact op met ons servicecenter om de mogelijkheden te bespreken!
Meer over de RI&E

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met ons servicecenter, tel: 045-5796024 of mail naar info@voion.nl

De Week van de RI&E is een initiatief van het Steunpunt RI&E in samenwerking met MKB Nederland en de sociale partners om extra aandacht te vragen voor veilig en gezond werken, met als basis de RI&E. Voor meer activiteiten die deze week plaats vinden, zie Weekvanderie.nl.
Voion voion.nl  |  doorsturen  |  afmelden  |  contact  |  disclaimer
Volg ons op:  
Terug naar boven U ontvangt deze e-mail op het volgende adres: